| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
oksana Пишущий регулярно

|
|
Мене цікавить думка відвідувачів форуму на таку ситуацію.
На роботу на телеканал обласного значення приходить журналіст ПЕТЯ із попереднім досвідом роботи у ЗМІ. Працює три дні, а на четвертий до редактора студії, куди він прийшов, телефонує представник пресслужби ДАІ і каже: "Тут до нас сьогодні приходив ПЕТЯ, сказав, що він тепер ваш співробітник і попросив, щоб я "допоміг" його мамі здати на водійські права.". Редактор викликає до себе ПЕТЮ та прощається з ним назавжди.
P.S. Коли хлопця напочатку приймали на роботу про заборону зловживати службовим становищем не повідомляли. В засадах редакційної політики даного каналу стрічки про це не було.
Чи мудрий вчинок редактора? Чи може потрібно було поговорити з хлопцем, сказати, що він вчинив негідно та пробачити? Також що потрібно було редакторові сказати у відповідь працівникові ДАЇ?. Мені цікава думка громади. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Sofia Недавно подключившийся

|
|
" що він тепер ваш співробітник" ... ну дивлячись ЯК це він сказав(а як він це сказав?)... "попросив, щоб я "допоміг" його мамі здати на водійські права." - якщо "допоміг, в лапках, то,я так розумію, насправді ДОПОМІГ набуває іншого значення... то ЩО САМЕ ПОПРОСИВ ПЕТРО???
так от, дивлячись ЯК він сказав, що працює на телеканалі, і дивлячись ЯК він попросив про допомогу здачі на права - відповідно можна оцінити ЗЛОВЖИВАННЯ службовим становищем... а то я не розумію де він тут зловживав... ну подумаєш раптово ляпнув, що працює на телеканалі... а якщо не раптово?(а як тоді?)... _________________ Іду на ви... |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
oksana Пишущий регулярно

|
|
| якщо людина приходить до представника прес-служби ДАІ і каже, щоб йому "допомогли" здати. то навряд, він випадково "ляпнув"(бо представник прес-служби інспекції іспити по статусу не приймає, а співпрацює із ЗМІ, які показують відеосюжети про ДТП в новинах) |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Valya Местный житель

|
|
Ответ однозначный - гнать Петю в три шеи. Даже сам поступок некрасивый - договариваться, чтобы "помогли", да еще от имени другого человека. Если он уже в начале себя так показал - что будут потом.
Предавший раз, предаст еще раз.
Редактор сделал правильно. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
oksana Пишущий регулярно

|
|
так, цей хлопець не працює в нас більше - і в журналістиці теж - каже не його стихія. Ганяє зараз машини з-за кордону(знайшов свою нішу)  |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Valya Местный житель

|
|
| Что и требовалось доказать! |
|
| Вернуться к началу |
|
 |