| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Чи буде корисним оприлюднення контактів членів і друзів Асоціації? |
| Так, буде |
|
60% |
[ 3 ] |
| Ні, не буде |
|
40% |
[ 2 ] |
| Складно відповісти |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Всего проголосовало : 5 |
|
| Автор |
Сообщение |
Volodymyr Местный житель

Зарегистрирован: 12.10.2007 Сообщения: 239 Откуда: м.Дніпропетровськ
|
|
В мене таке враження, що реєстр членів Асоціації - тільки для керівництва.
Нещодавно один з керівників Асоціації мені писав, що він має лист учасників IV Конференції. Але ж ця інформація потрібна не тільки йому! Дивимось матеріал з форуму: http://novomedia.org/modules/xphpbbi/topic124.html
Там написано (автор Minzov): "Надо связаться с ними. Сейчас у меня нет под руками их контактов, но вот была бы БД членов ассоциации..."
Так можна ж це зробити! Прямо тут на сайті. У закритому режимі, тільки для членів Асоціації! Чи це важко? (риторичне питання)...
Последний раз редактировалось: Volodymyr (Ср Ноя 07, 2007 1:46 pm), всего редактировалось 1 раз |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
kukharchuk Местный житель

|
|
Володимире, нам ніхто не надавав права оприлюднювати їхні приватні контакти.
Що ж до закриої бази - то зараз вона створюється. Але це буде не база членів, а база християн-медійників.
Уточніть, навіщо афішувати базу даних членів "Новомедіа"? Для якої цілі? |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Vladislav Недавно подключившийся

|
|
Справді, це робити не обов"язково. Як на мене, ця база даних потрібна для адміністрації портала, аби періодично надсилати розсилки з інформацією, корисною для усіх. Ми обговорювали це питання на форумі. Далеко не всі періодично читають сайт, а розсилка буде надходити до електронної поштової скриньки.
Чи є якась інформація, коли така розсилка буде надсилатися? Хоча б приблизно? |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Volodymyr Местный житель

Зарегистрирован: 12.10.2007 Сообщения: 239 Откуда: м.Дніпропетровськ
|
|
| kukharchuk писал(а): | Володимире, нам ніхто не надавав права оприлюднювати їхні приватні контакти.
Що ж до закриої бази - то зараз вона створюється. Але це буде не база членів, а база християн-медійників.
Уточніть, навіщо афішувати базу даних членів "Новомедіа"? Для якої цілі? |
Ви праві, Руслане Володимировичу. Практичної цілі це мати не буде. Цей топік був для мене більш емоційним, ніж практичним. Каюсь, прошу вибачення.
В принципі, я мав на увазі саме таку БД, як Ви іі назвали, християн-медійників. І нехай вона буде закритою, це навіть ліпше. Головне, що вона БУДЕ - саме про це йдеться у темі. Щоби люди знали, на всяк випадок, куди звертатися. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
admin Web-мастер

|
|
| Зараз якраз працюємо над розробкою програмного забезпечення для складання такої бази, сподіваюсь до кінця року закінчемо. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Valya Местный житель

|
|
| Цитата: |
Чи буде корисним оприлюднення контактів членів і друзів Асоціації?
|
Я думаю что полезно будут всем - и друзьям и врагам
Некоторые вещи должны быть конфиденциальными.
Это как раз тот случай.  |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
|
|
|