+ новость
+ статья

Новомедіа Форум :: Просмотр темы - Україна починається з ...
  Новомедіа Форум

FAQFAQ   ПоискПоиск   РегистрацияРегистрация  ПользователиПользователи   
Україна починається з ...
На страницу 1, 2, 3, 4  След.

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Новомедіа Форум -> Загальний форум
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Valentene
Редко уходящий отсюда
Редко уходящий отсюда

СообщениеДобавлено: Сб Дек 29, 2007 12:50 am    Заголовок сообщения: Україна починається з ... Ответить с цитатой

Я думаю, що реакцію Президента ми ще не скоро побачимо, хіба що станеться якесь чудо! Їм зараз взагалі не до цього. Але я вірю, що в нашій державі може щось змінитися, а для цього потрібні зусилля кожного з нас. У нас в місті на честь 70-річчя В.Чорновола відкрили пам’ятник і по місту розвісили на біг-бордах його улюблений вираз:

"Україна починається з тебе...!".

(Я якраз з цього приводу готувала репортаж для новин, спілкувалися на цю тему з Тарасюком , який приїхав відкрити пам’ятник).
І мені прийшла така думка з цього приводу, що кожен з нас може та повинен зробити для своєї держави?
Я нещодавно читала історію Даниїла та царя Навуходоносора. Перечитувала декілька разів і була вражена. Саме цей беззахисний юнак, перебуваючи , можна сказати у рабстві, вирішив бути вірним Богові завжди при будь-яких обставинах разом зі своїми декількома друзями, і саме вони змінили язичницьку , далеку від Божих принципів могутню державу.

«Потому что он был верен, и никакой погрешности или вины не было в нем!» (Даниїла 6:4).

Чи можемо ми завжди це сказати про себе, чи робимо завжди те, що залежить від нас, щоб послужити Богові та людям – мені , на жаль, постійно приходиться переглядати своє життя, але я ХОЧУ щоб воно було кращим в Божих очах! У нас в Церкві, часто ставлять питання жертовності для Бога, а чим я можу пожертвувати заради Нього? Наприклад, своїм сном, щоб стати на ранкову церковну молитву та дійсно стати в проломі за свою державу, як роблять це мільойни корейців о 5.00, які уже змінили свою державу, своїм комфортом , фінансами, своїми мріями, які, як мені здається, не здійсняться якщо я про все сам не потурбуюся, жертвуючи рештою життя. Цей список не повний, кожен може його доповнити чимось особистим. Але я думаю, що якщо ми не завдоволені своїм життям та дійсно любимо Бога, свою державу, хвилюємося за своїх рідних – пора почати служити Богові в тому маленькому, що зараз Він нам довірив. І лише спільними діями, нашими та Його ми зможемо щось зробити для самих себе, для своїх сімей та змінити НАШУ Україну!

Я не хочу щоб всі подумали, що я «умничаю» Очень счастлив , але на мене справила сильне враження конференція, присвячена 70-річчю Чорновола. Заради України він теж жертував усім, перебуваючи 15 років в місцях позбавлення волі, та піддавався постійним переслідуванням зі сторони влади. І за яку, можливо, віддав своє життя. Коли я виходила з зали, де проводилася конференція, то мимоволі задала собі запитання, а чи можу я щось зробити для своєї країни, адже Україна починається з мене?…
Улыбка
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail
Юлия
Редко уходящий отсюда
Редко уходящий отсюда

СообщениеДобавлено: Сб Дек 29, 2007 9:20 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Згідна з тобою Валя. Наш пастор казав: якщо ми хочемо змінити світ, потрібно спочатку змінити себе. Я також часто думаю про те, що я особисто можу зробити для Бога та для своєї рідної України?! Я впевненна що якщо українці об'єднаються в молитві за державу, та почнуть діяти, зміни відбудуться. Це те, про що я завжди думаю: Що я можу зробити щоб влада діяла у світлі християнських цінностей, що зробити для того щоб приймалися закони які не протирічать християнству? Я думаю, якщо кожен буде щось робити для християнської України, ми досянемо успіху.
Svetik
Местный житель
Местный житель

СообщениеДобавлено: Сб Дек 29, 2007 4:03 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Амінь, сестри з Хмельницького, я вас підтримую руками і ногами, сама неодноразово над цим думала.

Від нас відповідно до менталітету чекають реакції "Моя хата скраю", а християни мають довести своїми діями, словами, ставленням, що ми найкращі, найщиріші, найчесніші громадяни України :)

Volodymyr
Местный житель
Местный житель

СообщениеДобавлено: Чт Янв 10, 2008 11:30 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

1. Виокремив ці рядки у нову тему

2. Згоден з попередніми думками. Тільки Бог і рішучість Його дітей можуть змінити нашу країну.

P.S. А Юля теж з Хмельницького? А як же Сіетл?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора
Valentene
Редко уходящий отсюда
Редко уходящий отсюда

СообщениеДобавлено: Пт Янв 11, 2008 10:40 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Володя, ти знову самовільно створюєш теми?
Юлия
Редко уходящий отсюда
Редко уходящий отсюда

СообщениеДобавлено: Пт Янв 11, 2008 10:44 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

а ти, Володимир, уважний Подмигивающий

Ще 7 місяців тому, я жила в місті Хмельницькому (чудове українське місто, до речі), тепер я живу в Сієтлі.

а де буду у майбутньому жити я ще вирішую, можливо це буде Київ Подмигивающий
Volodymyr
Местный житель
Местный житель

СообщениеДобавлено: Пт Янв 11, 2008 12:13 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Valentene писал(а):
Володя, ти знову самовільно створюєш теми?

Привіт, Валю.

Мені так здалося, що ці пости варті особливої уваги. Вибач, коли це тебе засмутило. Я теж вчуся, вчуся модерувати.

Наступного разу при виникненні такої проблеми буду радитися через приватні повідомлення.

Божих благословінь!
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора
Volodymyr
Местный житель
Местный житель

СообщениеДобавлено: Пт Янв 11, 2008 12:20 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Юлия писал(а):
а ти, Володимир, уважний Подмигивающий

Ще 7 місяців тому, я жила в місті Хмельницькому (чудове українське місто, до речі), тепер я живу в Сієтлі.

а де буду у майбутньому жити я ще вирішую, можливо це буде Київ Подмигивающий

Перше речення спочатку я прийняв за "наїзд". Так прочитав, наче там знак питання в кінці. І тільки коли почав "швидко відповідати", зрозумів, що то не наїзд, а комплімент (весела посмішка) Улыбка

Ти там навчаєшся?
Юлия
Редко уходящий отсюда
Редко уходящий отсюда

СообщениеДобавлено: Пт Янв 11, 2008 1:12 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Це був комплімент Улыбка

Так, я вивчаю тут англійську мову поки що..
Volodymyr
Местный житель
Местный житель

СообщениеДобавлено: Пт Янв 11, 2008 3:27 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Юлия писал(а):
Це був комплімент Улыбка

Так, я вивчаю тут англійську мову поки що..

Спочатку я думав, що ти емігрувала, але коли прочитав про повернення до Києва... Я просто пересвідчився, що логіка не підвела.

Тому що в свій час, коли був студентом, теж навчався за кодоном, у Німеччині, і теж починав з вивчення мови (німецької). Правда, на той час я ще не вірив у Господа Ісуса Христа так, як сьогодні (хоча "за плечима" були 2 роки в Православ'ї), і покаявся пізніше, коли вже з німцями спілкувався їхньою рідною.

Для мене той час став зламним у житті - я не тільки вивчив мову, але й зрозумів, що моє професіональне майбутнє пов'язано з персональним комп'ютером. Зараз працюю у компанії по розробці інтернет-сайтів....

Справжнє моє навернення сталося у 2000-му році, коли на честь 2000-ліття Христа по всій Україні йшли сеанси фільму "Ісус" за Євангелією від Луки. Потрапив на один з сеансів - і вже не зміг встояти... А через місяць знову поїхав до Німеччіни, а потім третій раз. Там вже я вивчав біблійну лексику, вже почав розуміти і Біблію німецькою...

Це так, спогади, гарний час Бог подарував. Просто згадую, що тоді була та сама перша любов...
Юлия
Редко уходящий отсюда
Редко уходящий отсюда

СообщениеДобавлено: Сб Янв 12, 2008 2:29 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Дякую за свідчення. Дуже цікаво.
Моє перебування у Штатах не особисте бажання, але я розумію якщо так сталось, то мені потрібно взяти максимум. Добре вивчити мову, - це моя мета!
Volodymyr
Местный житель
Местный житель

СообщениеДобавлено: Сб Янв 12, 2008 10:43 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Божих благословінь тобі, Юле. Від Нього ти не втечеш - ні в Україні, ні в якій іншій країні світу. Улыбка
Юлия
Редко уходящий отсюда
Редко уходящий отсюда

СообщениеДобавлено: Сб Янв 12, 2008 11:22 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Дякую на доброму слові! Дійсно, благословіння Божі- саме актуальне побажання і потрібне кожній людині!
Valentene
Редко уходящий отсюда
Редко уходящий отсюда

СообщениеДобавлено: Пн Янв 14, 2008 1:58 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Володя, дякую звичайно, але для мене це був звичайний пост і я навіть не думала про нову тему. Але мушу визнати щодо "антисектанської істерії" ти попав в "десятку" Подмигивающий
Message007
Редко уходящий отсюда
Редко уходящий отсюда

СообщениеДобавлено: Пт Янв 25, 2008 7:56 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

трохи_пафосу_нагнали:

Україна починається з українцiв, а не укрiв(за Матiос).
Українцi рiзняться вiд хохлiв та укрiв тим, що їхня хата не з краю.
Вони не обов'язково фани Шевченка (Тараса, звiсно), проте свiдомi своїх героїв.
Українцi - доволi поважна нацiя з унiкальною iсторiєю, культурою та роллю у свiтi.
"Я пишаюся тим, що я - українець." Лафар

Україна починається з українцiв.
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Новомедіа Форум -> Загальний форум Часовой пояс: GMT + 2
На страницу 1, 2, 3, 4  След.
Страница 1 из 4

Перейти: