| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
Valya Местный житель

|
|
Появился новый журнал ТВ-СИТИ. Глянцевый, гламурный... говорят, что через чур гламурный...  |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Svetik Местный житель

|
|
Это не христианский журнал. Разве что как-то связан со столичным телеканалом СИТИ, где работают наши христиане _________________ <i><b>Svetik-journ@list</b></i>  |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Valya Местный житель

|
|
А, понятно. Спасибо! Да, христиане там работают - это точно.
Последний раз редактировалось: Valya (Вт Фев 05, 2008 12:22 pm), всего редактировалось 1 раз |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Valya Местный житель

|
|
Интересно бы его полистать...  |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Message007 Редко уходящий отсюда

|
|
ТВ-СИТИ???
Менi вiдомий такий журнал як "Сiтi лайф". Там теж працювали християни. Але вiн нацiлився на екстрагламур i працiвники повтiкали. Отак-от!
А взагалi, дуже прикро, що на Українi немає християнського жiночого журналу (як "Надежда" в Росiї) чи навiть чоловiчого (оце була би бомба напротивагу "Меns Hеаlth"!).
Було би круто, жеби й сiмейний який-то був журнальчик. Оце засiб до боротьби проти гомосексуалiзму - популяризацiя родини. Хто небудь передайте це Urаnx'y! :)))
Не завадило б нам i лiтературне чи то пак мистецьке видання мати.
Отакi-от вiзiї. Дав би Бог їм реалiзацiю. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Valya Местный житель

|
|
Точного названия не помню, но слово СИТИ там точно было. | Цитата: |
Було би круто, жеби й сiмейний який-то був журнальчик. Оце засiб до боротьби проти гомосексуалiзму - популяризацiя родини.
|
Вот это идея на все 100!  |
|
| Вернуться к началу |
|
 |

|
|
За наявностi вiдсутностi присутностi цiкавих християнських молодiжних журналiв на теренах України, вирiшив власним коштом пензлювати самвидав. Не лякайтесь, то не зшиток видертих iз зошита листкiв. Є глянцева обкладинка. Ну, штибу двостороннiй офсет 115-ка. В серединi папiр 70-ка. Форматик у нього А5. Зшиваю канцелярським степлером. Сторiночок в жоурналi 36. Називається "Месiдж", посил "бiльше, нiж просто iнформацiя". Тираж... гм. Ну добре, 400 примiрникiв. Перiодичнiсть хаотична. Здебiльшого, раз на квартал. Ареал розповсюдження - Захiдна Україна (Волинь, Львiвщина).
Словом, видання намагається кристалiзувати в журнальчик iз простого iнформацiйного бюлетеня. Є теми музичнi та навкололiтературнi. Спроба отакая. Загалом людям сподобалося. Складнiсть лиш у тiм, що як i Дефо, я видаю журнал самотужки. Альфа i омега. Це цiкаво:сам фоткаєш, пишеш, набираєш, верстаєш, друкуєш, зшиваєш, розповсюджуєш... Проте журнал багато в чiм втрачає.
Якщо би хтось хтiв почитати "Месiдж" - пишiть в тему. Домовимось! |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Юлия Редко уходящий отсюда

|
|
Я хочу прочитати, це можливо? ;-) _________________ Our God is awesome God! |
|
| Вернуться к началу |
|
 |

|
|
| Юлия писал(а): | Я хочу прочитати, це можливо?  |
Кгм... Ну, якщо ви в Сiетлi, то навряд чи це можливо. От якби ви завiтали до UА...
 |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Юлия Редко уходящий отсюда

|
|
Можна на "ти"
Коли завітаю до ЮА то дам знати  _________________ Our God is awesome God! |
|
| Вернуться к началу |