+ новость
+ статья

Новомедіа Форум :: Просмотр темы - Молодiжнi християнськi журнали
  Новомедіа Форум

FAQFAQ   ПоискПоиск   РегистрацияРегистрация  ПользователиПользователи   
Молодiжнi християнськi журнали
На страницу 1, 2  След.

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Новомедіа Форум -> Газети та журнали
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Message007
Редко уходящий отсюда
Редко уходящий отсюда

СообщениеДобавлено: Пн Ноя 26, 2007 11:53 pm    Заголовок сообщения: Молодiжнi християнськi журнали Ответить с цитатой

Хто знає якi християнськi журнали, oрiєнтованi на молодого читача, виходять на теренах України???
Допоможiть знайти. Буду вдячний за посилання, адреси редакцiй тощо.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail
Helen
Пишущий регулярно
Пишущий регулярно

СообщениеДобавлено: Вт Ноя 27, 2007 11:01 am    Заголовок сообщения: Re: Молодiжнi християнськi журнали Ответить с цитатой

Message007 писал(а):
Хто знає якi християнськi журнали, oрiєнтованi на молодого читача, виходять на теренах України???
Допоможiть знайти. Буду вдячний за посилання, адреси редакцiй тощо.

Есть журнал, выпускается в Киеве, "Пакет идей". Но продается, понятное дело, только в христианских магазинах и в Церквях.

Встречала еще газету "Молодежка", она, кажется, выпускается в Донецке.

Адресов не знаю, но можно найти по поисковику в инете или в христианских магазинах.

А если не секрет, вам, чтобы почитать или свое намереваетесь что-то создать? Улыбка
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Message007
Редко уходящий отсюда
Редко уходящий отсюда

СообщениеДобавлено: Вт Ноя 27, 2007 7:04 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Хелоу, Хелен!
Дякую за вiдповiдь.
Насамперед, хотiлося б ПOЧИТАТИ молодiжнi християнськi журнали та газети(про якi чомусь забув :((( ).
Проте ваше метке журналiстське чуття вас не пiдводить.
В майбутньому хотiлося б видавати хр. журнальчик.
Helen
Пишущий регулярно
Пишущий регулярно

СообщениеДобавлено: Ср Ноя 28, 2007 11:44 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Message007 писал(а):
Хелоу, Хелен!
Дякую за вiдповiдь.
Насамперед, хотiлося б ПOЧИТАТИ молодiжнi християнськi журнали та газети(про якi чомусь забув :((( ).
Проте ваше метке журналiстське чуття вас не пiдводить.
В майбутньому хотiлося б видавати хр. журнальчик.

А у вас в городе есть какой-нибудь христианский магазин, где можно было бы приобрести необходимые издания? Или в другую Церковь сходить молодежного направления - там обычно продают на столиках?

Очень интересно, какого направления вы желаете видеть молодежное издание: направленное на светскую молодежь, воспитывая христианские ценности или на молодежь внутри Церкви, тем самым углубляя их посвящение?

Поделитесь своими соображениями Смеющийся
Message007
Редко уходящий отсюда
Редко уходящий отсюда

СообщениеДобавлено: Ср Ноя 28, 2007 12:39 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Дякую, що підтримуєте розмову.
Питанням про аудиторну орiєнтацiю видань я переймався довгий час. Навіть iнiцiював реальнi спроби втілення ідеї - "християни для нехристиян". Так вийшло вiсiм номерів обласного волинського тижневика "Cвiтогляд" восени 2006-ого. Газетка мала гарну полiграфiю, невеликий тираж у 4-5 тисяч примiрникiв. Редакційний склад був повністю християнізований. Ми писали про політику, культуру, літературу, музику та інше в християнському ракурсі. Ширили так би мовити христоцентричний cвiтогляд. Проте так склалося, що проект припинив своє існування.
Висновок перший, який я зробив, виходячи із ситуації - багато християн не можуть поділитися власним світоглядом та фiлософiєю життя, бо насправді не дбають про них й часто мають кругозір рівний шпаринi у вуличному заборі.
Мені чомусь здається, що треба спочатку в християнському середовищі навести лад. В сенсі же повинні з'явитися видання, котрі яскраво i якомога повніше будуть відображати порухи xр.культури. Особливо гострим вважаю питання літератури.
:)
Message007
Редко уходящий отсюда
Редко уходящий отсюда

СообщениеДобавлено: Ср Ноя 28, 2007 12:52 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

До речі, забув сказати, що в моєму мiстi (Нововолинськ, Волинська обл.) немає християнського магазину. Натомість, є вид продаж у церквах після богослужінь. З періодикою взагалі туго. Як правило-суто конфесiйнi видання суто конфесійної проблематики.
:(
Helen
Пишущий регулярно
Пишущий регулярно

СообщениеДобавлено: Ср Ноя 28, 2007 1:33 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Message007 писал(а):
Дякую,що пiдтримуєте розмову.

Да, из-за этой "истерии" никак сюда никто и не дойдет Улыбка
А тема очень интересная!

Цитата:
Питанням про аудиторну орiєнтацiю видань я переймався довгий час. Навiть iнiцiював реальнi спроби втiлення iдеї - "християни для нехристиян". Так вийшло вiсiм номерiв oбласного волинського тижневика "Cвiтогляд" восени 2006-ого. Газетка мала гарну полiграфiю,невеликий тираж у 4-5 тисяч примiрникiв. Редакцiйний склад був повнiстю християнiзований. Ми писали про полiтику,культуру,лiтературу,музику та iнше в християнському ракурсi. Ширили так би мовити христоцентричний cвiтогляд. Проте так склалося,що проект припинив своє iснування.

Это хорошая попытка! Но я так понимаю, что очень часто многое упирается в финансирование: нужен спонсор, и реклама в издание. А если реклама, то на это время нужно, чтобы журнала стал более-менее известен.

Цитата:
Висновок перший,який я зробив,виходячи iз ситуацiї - багато християн не можуть подiлитися власним свiтоглядом та фiлософiєю життя, бо насправдi не дбають про них й часто мають кругозiр рiвний шпаринi у вуличному заборi.

Про кругозор с вами полностью согласна!
К сожалению, приходя в Церковь люди настолько боятся вернуться "назад" или заиметь что-либо от "мира", что полностью отгораживаются от всего, чем мир живет. и мыслят и разговаривают только церковными канонами (хотя я только за!). Но представления, чем живут все остальные люди, не остается вообще. Печаль
Helen
Пишущий регулярно
Пишущий регулярно

СообщениеДобавлено: Ср Ноя 28, 2007 1:49 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Message007 писал(а):
До речi, забув сказати,що в моєму мiстi (Нововолинськ,Волинська обл.) немає християнського магазину. Натомiсть, є вид продаж у церквах пiсля богослужiнь. З перiодикою взагалi туго. Як правило-суто конфесiйнi видання суто конфесiйної проблематики.
:(

Вы говорите про свою Церковь или про другие?

Обычно, когда продают литературу в Церквях, то ее от куда-то заказывают или сами везут (обычно с Киева), можно попросить, чтобы привезли и газетки, журнальчики Смеющийся
Minzov
Местный житель
Местный житель

СообщениеДобавлено: Ср Ноя 28, 2007 2:26 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Цитата:

До речi, забув сказати,що в моєму мiстi (Нововолинськ,Волинська обл.)

О, приятно узнать, что тут есть кто-то из Нововолынска! Мои хорошие знакомые какое - то время там жили. (Сергей и Алексей с женами). На сколько я знаю от вас недалеко до Луцка... А твм я думаю можно все найти... Как христиан, так и оные магазины...
Olenka
Пишущий регулярно
Пишущий регулярно

СообщениеДобавлено: Ср Ноя 28, 2007 2:39 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Message007 писал(а):

Висновок перший,який я зробив,виходячи iз ситуацiї - багато християн не можуть подiлитися власним свiтоглядом та фiлософiєю життя, бо насправдi не дбають про них й часто мають кругозiр рiвний шпаринi у вуличному заборi.
:)

Все це справді дуже актуально і важливо. Як мені здається, чудова ідея мати видання, розраховане на світського читача, але яке б робили християни. Але для цього потрібно мати справді високий фаховий рівень, щоб робити матеріали цікавими дл нього (а не для нас самих Очень счастлив ). А для цього також потрібно володіти відповідними навичками ведення дискусії (бо вона все одно існує). Так, наприклад, багато хто з християн-протестантів не може знайти інших аргументів у полеміці з невіруючими (або людьми інших конфесій), окрім Біблії. якщо це вагомий аргумент у богословських дискусіях, то на зовнішню аудиторію часто не спрацьовує. Тому тут потрібен досвід Есть идея
А такий досвід, мені здається, найкраще отримати у роботі у світських медіа, щоб побачити світ їхніми очима і знати як з цим боротися С молотком

Цитата:
Менi чомусь здається,що треба спочатку в християнському середовищi навести лад. В сенсi же повиннi з'явитися видання, котрi яскраво i якомога повнiше будуть вiдображати порухи xр.культури. Особливо гoстрим вважаю питання лiтератури.

Це також дуже важливе завдання! Нехай Господь дасть Вам мудрості, як це краще зробити Улыбка
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора
Message007
Редко уходящий отсюда
Редко уходящий отсюда

СообщениеДобавлено: Ср Ноя 28, 2007 7:54 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Дякую за слова розумiння й спiвучастi.
Проте прошу повернутися до теми першого посту.
Мiнзов та Олено, якi молодiжнi хр.журнали вам вiдомi? Що порадите почитати?
Message007
Редко уходящий отсюда
Редко уходящий отсюда

СообщениеДобавлено: Ср Дек 05, 2007 1:52 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Плачущий (очень грустный)
Хм...
Значить немає в Українi молодiжних християнських журналiв.
"Invictоrу" чомусь нiхто не згадав. Вiн в принципi молодiжний. Хоча суперечностi є.

Я от хотiв замовити "Prо rоck" iз Росiї, але чомусь дистрибютор не вiдповiдає.
Сиджу тепер читаю "Мiхеr" та "Menshealth". Бiда крайня!
Helen
Пишущий регулярно
Пишущий регулярно

СообщениеДобавлено: Ср Дек 05, 2007 3:49 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Цитата:

"Invictоrу" чомусь нiхто не згадав. Вiн в принципi молодiжний. Хоча суперечностi є.

Я думаю, что "Инвиктори" все-таки не молодежный журнал, но все равно хороший и на него равняться стоит, если делать что-то свое.

"Prо rоck" - это вы верно вспомнили Есть идея , когда-то давно его видела на молодежных христианских фестивалях. Качество полиграфии отличное этого журнала и статьи интересные, хоть и издание узконаправленное.

А какие еще интересные издания вы встречали, может, не обязательно молодежного направления, но в достойном исполнении? Смеющийся
Olenka
Пишущий регулярно
Пишущий регулярно

СообщениеДобавлено: Ср Дек 05, 2007 4:52 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Вибачте, я не читаю молодіжні журнали, тому, нажаль, нічого порадити не можу... Растерянный
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора
Message007
Редко уходящий отсюда
Редко уходящий отсюда

СообщениеДобавлено: Ср Дек 05, 2007 7:50 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Есть идея
Вкотре перечитав усi пости.
Думаю, тема закривається.
Дякую усiм учасникам!

Очень счастлив
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Новомедіа Форум -> Газети та журнали Часовой пояс: GMT + 2
На страницу 1, 2  След.
Страница 1 из 2

Перейти: