+ новость
+ статья

Новомедіа Форум :: Просмотр темы - Быть на ПЕРВОЙ ПОЛОСЕ? Легко!
  Новомедіа Форум

FAQFAQ   ПоискПоиск   РегистрацияРегистрация  ПользователиПользователи   
Быть на ПЕРВОЙ ПОЛОСЕ? Легко!
На страницу 1, 2  След.

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Новомедіа Форум -> Газети та журнали
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Valya
Местный житель
Местный житель

СообщениеДобавлено: Ср Мар 19, 2008 2:39 pm    Заголовок сообщения: Быть на ПЕРВОЙ ПОЛОСЕ? Легко! Ответить с цитатой

ВПЕРВЫЕ В КРЫМУ!!! 28 АПРЕЛЯ 2008 года! С молотком

ПРИГЛАШАЕМ НА ПЕРВУЮ КОНФЕРЕНЦИЮ
КРЫМСКИХ ЯЧЕЕК "НОВОМЕДИА"
«ПЕРВАЯ ПОЛОСА»

Представьте, что вся пресса – это одна большая газета. Мы верим, что христиане несут особую ответственность – оформлять ПЕРВУЮ ПОЛОСУ! Ведь они владеют самой важной информацией. Чтобы завоевать и удерживать эту позицию, необходимо развивать свои дары и профессионализм. Конференция крымских ячеек Ассоциации «Новомедиа» созывается именно с этой целью. Мы хотим, чтобы христиане могли сделать проповедь через газеты и другие печатные издания более эффективной.

А также вы сможете узнать, как выпускать газету, как ее распространять и что нужно сделать, чтобы люди хотели читать христианские газеты.

Если вы – крымский журналист, пишущий на христианские темы, или издатель христианской литературы, или как-то связанны с печатными СМИ, или только собираетесь развиваться на этом поприще – МЫ ЖДЕМ ВАС!!!

Об участии в этой конференции уже заявили журналисты и издатели из Ялты, Симферополя, Севастополя, Армянска, Джанкоя, Судака, Керчи. ПРИСОЕДИНЯЙТЕСЬ!!!

В распорядок дня конференции входят знакомство друг с другом, проведение мастер-классов, ответы на вопросы, обмен опытом, представление действующих христианских изданий. Также мы ожидаем на нашей конференции специальных гостей.

Просим всех желающих участвовать в конференции «Первая полоса» сообщить организаторам об этом до 25 апреля.

Место проведения «Первой полосы»:
АР Крым, г. Севастополь, ул. Ковпака, 21 (молитвенный дом церкви «Слово благодати»). Начало конференции – 10.00; окончание – 16.30.

Координатор конференции – Валентина Гаврилюк.

Контакты для регистрации и справок:
+38 050 139-32-49; e-mail: _valya_life (собачка) mail.ru

Контакты центрального офиса «Новомедиа» в Киеве:
(044) 223-66-80, +38 050 783-26-33
e-mail: mail (собачка) novomedia.org

Последний раз редактировалось: Valya (Пт Мар 21, 2008 4:38 pm), всего редактировалось 1 раз
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail
Volodymyr
Местный житель
Местный житель

СообщениеДобавлено: Ср Мар 19, 2008 3:23 pm    Заголовок сообщения: Re: Быть на ПЕРВОЙ ПОЛОСЕ? Легко! Ответить с цитатой

Ти, Валя, напиши на НХМ у рубрику "Скоро будет".

Хоча не знаю, чи день після Пасхи -- правильне рішення. В мене, наприклад, в цей день початок нової сесії. Може, в інших теж плани на відпочинок. Хоча в Алушті, гадаю, відпочивається добре. Улыбка
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора
Volodymyr
Местный житель
Местный житель

СообщениеДобавлено: Ср Мар 19, 2008 3:27 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

P.S. сорі, в Севастополі. Читав неуважно.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора
Valya
Местный житель
Местный житель

СообщениеДобавлено: Ср Мар 19, 2008 3:38 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Цитата:

Ти, Валя, напиши на НХМ у рубрику "Скоро будет".

Уже материал отправлен, спасибо.
Цитата:

Хоча не знаю, чи день після Пасхи -- правильне рішення

На мой взгляд - очень хорошая дата. У всех выходной.
Valya
Местный житель
Местный житель

СообщениеДобавлено: Пт Мар 21, 2008 4:44 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Да, событие многообещающее. Насыщенная, интересная программа.
Поскорей бы 28 апреля!!! С молотком
Valya
Местный житель
Местный житель

СообщениеДобавлено: Пн Май 05, 2008 12:27 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Конференция прошла. Предлагаю участникам обсудить мероприятие. С молотком

Что понравилось, что нет - пишите.
Volodymyr
Местный житель
Местный житель

СообщениеДобавлено: Вт Май 20, 2008 10:21 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

СХОЖЕ, з учасників тільки ми з тобою, Валя, маємо доступ до Інтернету. Улыбка

Сподобалося, насамперед, бажання організаторів і учасників бути краще. Бути краще в організації газетного служіння, бути краще у відношенні до справи.

Всі розуміють, що газети потрібні -- їх читають. І кожен намагається якомога простіше викласти матеріал читачеві. Хочеться побажати вам продовження -- щоби спілкування на рівні журналістів переросло в реальні справи для Господа Ісуса Христа.

Також вразило (не могло не вразити) служіння кримським татарам. Той братик (Сергій, здається) -- який він пройшов шлях від місіонера в Бурятії до місіонера в Криму. Я навіть свідчив про нього на нашому місіонерському зібранні минулого тижня.

Також і пастор їх церкви (Ернест, здається). Як щиро він описував внутрішні переживання цих людей, їх проблеми.

Запам’яталися фрази: "Ви - журналісти - підіть до цього народу, поживіть разом, пізнайте традиції і життя простих татар. Ви зрозумієте, ЧОМУ вони так себе поводять, ЧОМУ захоплюють землі без дозволу... Наболіло. І наболіло в душі, в середині, йому боляче, а деякі навіть християни б'ють у ту саму точку, замість того щоби допомогти людині отримати зцілення, зазирнути в середину його душі"...

Неможливо просто так згадувати про це, особливо після статистики: на 200 тисяч кримських татар тільки близько 200 -- народжених згори. 0,1 % ... Стільки праці для Бога і для нас на цьому полі...

Немає часу всю конференцію описувати. Там було що послухати...
alla_simfi
Недавно подключившийся
Недавно подключившийся

СообщениеДобавлено: Ср Май 21, 2008 12:47 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Владимир, спасибо за комментарий к крымской конференции. Вы, брат, как всегда, очень содержательны в своих высказываниях. Пусть Господь благословит и дальше Своей мудростью.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Valya
Местный житель
Местный житель

СообщениеДобавлено: Ср Май 21, 2008 3:05 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Да, брат, спасибо за поддержку и солидарность! Улыбка

Хочу также поблагодарить мою замечательную сестричку Аллу из Симферополя за ее неоценимый вклад в это мероприятие.

Вообще, наверно, если бы не она, конференции могло и не быть.

Я с таким человеком - ответственным, надежным, духовным, активным, сопереживающим, тактичным, верным - в разведку бы пошла Улыбка

Слава Богу за таких активных членов Ассоциации "Новомедиа", которые сами на месте не сидят и другим не дают! С молотком
kukharchuk
Местный житель
Местный житель

СообщениеДобавлено: Ср Май 21, 2008 5:22 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Валентина, Алла, Марина и все-все-все крымчане, спасибо за то, что вы делаете в Крыму. На последнем заседании правления хвастался вами :)
alla_simfi
Недавно подключившийся
Недавно подключившийся

СообщениеДобавлено: Чт Май 22, 2008 5:23 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Прямо засмущали нас!!! Нет, конечно приятно слышать такие слова. А если серьезно, я верю, что мы все вместе сделали то, что хотел Он. Перед нами сейчас стоит задача укрепить позиции крымских ячеек "Новомедиа" в плане единства. Молимся о дальнейших встречах. Спасибо всем. Люди, напишите, пожайлуста, какие темы вы обсуждаете на заседаниях ваших ячеек "Новомедиа", если таковые имеются в вашем городе или регионе. Привет всем из Симферополя. Недавно по телеку я услышала такое высказывание о Симфике "величавый город на Салгире" (это у нас речка такая протекает через весь город). Это прозвучало почти как "великий город на Неве". Сначала улыбнулась, а потом подумала, что величавым Симферополь может стать запросто. В плане того, что в этом городе будет величаться Бог. Например, через частые пцбликации на страницах мирских газет и журналов, через громкоговорители на площадях. Бог это будет делать ради Своих детей, которым небезразлично, как людив его городе относятся к Иисусу Христу.
Svetik
Местный житель
Местный житель

СообщениеДобавлено: Чт Май 22, 2008 8:05 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

С молотком Аминь! Верю, что в Симферополе и не только будет величаться имя Господа через средства массовой информации, и с каждым годом все интенсивнее, все громче и яснее! Есть идея
Valya
Местный житель
Местный житель

СообщениеДобавлено: Пт Май 23, 2008 8:25 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Цитата:

высказывание о Симфике "величавый город на Салгире" (это у нас речка такая протекает через весь город).

Подумаешь, а у нас тоже есть речка Учансу. И тоже, Господь прославляется Улыбка
alla_simfi
Недавно подключившийся
Недавно подключившийся

СообщениеДобавлено: Вт Июн 24, 2008 12:31 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Владимир, брат, куда Вы пропали с форума? Нам не хватает Ваших сообщений. Лично я всегда читаю их с большим удовольствием. Нравится глубина и точность Ваших ответов и вопросов. Как у Вас дела, брат? Очень счастлив
Volodymyr
Местный житель
Местный житель

СообщениеДобавлено: Ср Июн 25, 2008 1:51 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

alla_simfi писал(а):
Владимир, брат, куда Вы пропали с форума? Нам не хватает Ваших сообщений. Лично я всегда читаю их с большим удовольствием. Нравится глубина и точность Ваших ответов и вопросов. Как у Вас дела, брат? Очень счастлив

Ой, ну просто червонію ... Смущение

Я і не думав, що мої пости приносять такі ось благословення... Просто в мене зараз з'явилося інше служіння, мабуть, більше вільного часу доводиться віддавати туди.

Я навіть не знаю, як вибачатися, навіть не знаю, в чому полягає "глубина и точность Ваших ответов и вопросов", що в мені такого, за що мене встигли полюбити. Може, не помічаю цього...

Буду виправлятися.
Улыбка Улыбка Улыбка Улыбка Улыбка Улыбка Улыбка Улыбка
Крим я полюбив «з першого погляду». І коли була конференція в Алушті, і коли були в Севастополі -- я так радію з того, що довелося там побувати. Тільки сбогодні згадував, як я "встиг" на потяг до Севастополя.

В переддень (27 квітня) я працював. Вже не пам'ятаю, чого саме я був в неділю на роботі (а, згадав, в нас же 28-го не був вихідний, треба було його "заробити"), і просидів там до того часу, що вже "далі нікуди". Потяг о 21.41, а в 20.11 я тільки закінчую роботу. Треба ще повернутися додому (це 35-40 хвилин) і потім -- на вокзал.

"Вилітаю" на вулицю, потім додому. В той день був найсильніший ливень в Дніпропетровську. Я, пам’ятаю, навіть зателефонував Аллі і запитав, як там погода в Криму. Вийшов з дому - дощ "свистить" в усі лади. Парасолька не допомагає. Вибіг (буквально, так швидко я давно вже не бігав) на проспект, де ходять маршрутки, і перша ж машина -- така потрібна мені. Вже часу 21.07, до відходу поїзда 34 хвилини...

[Для довідки. У нормальному режимі до вокзалу хвилин 35. Тобто я вже не встигав].

Вже коли я в салоні, просто почав молитися (я і до того молився, просто тут прийшла конкретна тема).

Я згадав, що це вже не перший раз така ситуація. Першого разу -- пам'ятаю -- як Господь чітко проговорив у серце їхати, коли електричка вже виїхала. На годиннику 16.24, за розкладом відправлення о 16.19, вже 5 хвилин по тому... Беру квиток, а касир питає: "Електричка вже поїхала, чого ти?" В серці була впевненість, що то саме Господь сказав, що я повинен їхати. Я їй відповідаю: "Ви дайте, я розберусь". Вона видала квиток, я виходжу у пришвидшеному темпі на перон -- стоїть. Забігаю у неї (часу вже 16.29 -- 10 хвилин по тому), і через секунд 30 зачиняються двері, ми поїхали...
----
Другий раз було, коли я молився про час, це коли я не встигав на роботу. В нас штрафують за спізнення, і я проспав, тому виїхав доволі пізно. Молився так: "Господи, або зупини час (я вірю, що історія з Ісусом Навіним правда, і Бог може це зробити), або пришвидши маршрутку". [здається, це був саме Ісус Навін, коли сонце спинилося, тінь стояла, доки всі вороги не полягли]. В той день я виїхав в 9.32, а був на роботі о 9.54. За 22 хвилини встиг. Для порівняння -- в нормальному режимі їхати 30-35 хвилин.
----
І ось тепер. Дощ за вікном "лупить", а я молюся: "Господи, затримай потяг, ти ж хочеш щоби я потрапив у Севастополь". Порівняно з попередніми разами Бог навчив не хвилюватися. Яка різниця: буду я хвилюватися, чи ні, якщо маршрутка все одно швидше не поїде? Був спокій, Бог навчив бути спокійним і просто вірити, що Він все тримає під контролем.
На вокзал ми приїхали о 21.43 (нагадую: потяг о 21.41), хвилину на те, щоб розібратися, о 21.44 я вибігаю на перон - потяг стоїть. Це цікаве відчуття -- "пан або пропав". Виходячи з підземного переходу, ти не бачиш потяга. І тільки ближче до поверхні ти бачиш (або не бачиш) свою мету.
І ось я -- затамувавши дихання виходжу не перон: "пан або пропав". ПАН! Я забігаю у 22-й вагон (квиток у мене в 21-й), провідник ще встиг трохи «погудіти» (мовляв, ти ж не в цей вагон), але я настояв на своєму. Якби я побіг у 21-й, я вже не встиг би. Так як через 40 секунд потяг тронувся. !!40 секунд, але як було добре!! Цікаво, що божий мир не покидав, і я просто, насолоджуючись тим, ЯК Бог це робить, дістався вагону 21-го. Тільки закрив за собою двері - і ось потяг поїхав. Я навіть почув голос полегшення одного з пасажирів: "Нарешті, поїхали". Вони навіть не знали, що якийсь там БОЖИЙ СИНОК, молиться, і через це спізнюється весь состав.

Ну, а потім було свідчення в вагоні. Ми спілкувалися з жіночкою, навіть коли всі вже полягали. Я розповідав їй про Господа. Треба ж так: там 11 туристів їхали на всеукраїнські змагання з альпінізму (10 дітей і вихователька). Вони мають перші 11 місць в вагоні, а в мене 12-те. У неї 11-те місце, моя полка якраз над її місцем. І коли вона заспокоїла і повкладала всіх "своїх", я почав свідчити. Був трохи втомлений, але людина слухала - і це переважило будь-яку втому, я про неї навіть не думав...

Доїхав до Кримської столиці, а там машиною з тою ж Аллою та Танею Пінчук нас доставили до Севастополя, потім ввечері тією ж машиною назад.

Цікаво, що Таня заплуталася, і взяла квиток з Сімферополя (хоча поїзд Севастопольський), і ми (машина і всі, хто був в ній) поверталися за нею на Севастопольський вокзал, коли вже встигли попрощатися (все-таки чудовий винахід людства - мобільний телефон!). Таня в перші хвилини була схвильованою (не кожного дня залишаєшся в іншому місті без грошей на зворотній квиток і з квитком з потягу, до якого треба ще дістатися). Але потім заспокоїлася, і, Слава Богу, ми встигли на її потяг в Сімферополі, а заодно ще поспілкуватися. Я знаю, що спілкування - дуже важлива частина християнського життя. Без нього нам дуже важко. Я багато нового і цінного про «Новомедію» взнав!

Так ось, повертаючись до моєї любові до Криму. Думками я дуже часто там, навіть коли фізично я "тут". Крим є Крим, і цим все сказано. Вже 2 рази з часу першого дня після Пасхи виникало бажання приїхати в гості. Не знаю, чому, але мене туди «тягне». Може, саме тому записався на участь у відкритій конференції CNL у Севастополі (7-10 серпня, якщо не помиляюся).

Ще раз: пробачте всі кримчани й форумчани. Я вас всіх люблю!

До речі, про "інше служіння". Ми запустили сайт церкви http://pobedachurch.dp.ua. Більше казати не буду, бо це буде рекламою, просто, може в кого виникне бажання подивитись...
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Новомедіа Форум -> Газети та журнали Часовой пояс: GMT + 2
На страницу 1, 2  След.
Страница 1 из 2

Перейти: