| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
irim Недавно подключившийся

|
|
| Сьогодні існує думка, що християнські журнали пишуть багато про політику, а це мало приводить до духовного росту. Про що ж писати? Які теми є актуальним і необхідним для нас християн сьогодні? |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
kukharchuk Местный житель

|
|
А про які журнали йдеться? Я такої проблеми не помічаю. Навпаки, бачу, що християнські журнали полюбляють теологічні та псевдотеологічні теми, у той час залишаються віддаленими від актуальних соціальних процесів.
А ви про яку політику кажете - церковну чи державну? :) |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Message007 Редко уходящий отсюда

|
|
Я б хотiв у християнському журналi почитати i про полiтику, i про музику, кiно, лiтературу, i про погляди на суспiльнi процеси тощо. Суто релiгiйнi видання уже приїлися. Особливо незаповненою нiшею є мистецька. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Valya Местный житель

|
|
Мне кажется, что необходимы и теологические и политические статьи. Только в первые не примешивать политику (или бизнес, как сейчас "модно"), а вторые писать в ракурсе Библии.
| Цитата: |
християнські журнали пишуть багато про політику, а це мало приводить до духовного росту
|
Вообще, истинный христианин из любого "ничтожного" может найти великое и применить его в своей жизни.
И чесно говоря, я только на кануне выборов призидента в одной христианской газете видела статью о политике. Кстати, она была именно в ракурсе Библии, и очень даже способствовала духовному росту.
Если вообще разложить все по полочкам, то человеку, стремящемуся к духовному росту лучше читать Библию.
Мне кажется у газет несколько другое предназначение.
| Цитата: |
А ви про яку політику кажете - церковну чи державну? :)
|
Вот это да... шуточки... |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
|
|
|