| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
aroma Пишущий регулярно

|
|
Питання.
Де в Києві можна поступити кудись щоб там навчитися знімати художні фільми? Щоб там були: режесура, відеозйомка, монтаж і т.д. короче повний фарш.
Хто знає чи є таке? _________________ Найважчі проблеми — найкращий спосіб бути найближче до Бога |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
kukharchuk Местный житель

|
|
| По кіно треба йти вчитися в Інститут імені Карпенка-Карого. Я там не вчився, але, здається, це єдиний кіношний вуз в Україні. По телебаченню вариантів більше. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
aroma Пишущий регулярно

|
|
Дякую. Був на їхньому сайті.
Цікаво ше, шо там можуть навчити...
Як би хтось, хто там вчився сказав би свою рецензію.... _________________ Найважчі проблеми — найкращий спосіб бути найближче до Бога |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Minzov Местный житель

|
|
Если вопрос идет о художественном кино, то целесообразнее определиться с тем, чем именно ты хочешь заниматься в киноиндустрии.. Быть всем сразу - значит не быть никем ПРОФЕССИРНАЛЬНО. По себе знаю посидел... помонтировал... через неделю взял камеру и нормальный дубль сложной конструкции с 25-30 раза, да и то потом смотришь, что композиция кадра оставляет желать лучшего и.т.д а когда постоянно снимаешь, то уже как бы все на автомате.... но до кино конечно далеко... Да и техника на месте не стоит... погрузился в что - то одно - обязательно прозевал что - то в другом... СЕ ЛЯ ВИ браток |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
aroma Пишущий регулярно

|
|
На разі знімаю весілля.
Хочу паралельно вчитись знімати кліпи.
Можливо десь є мастер класи, по кліпмейкерству, чи по режесурі, чи робота зі світлом і т.д. _________________ Найважчі проблеми — найкращий спосіб бути найближче до Бога |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
oksana Пишущий регулярно

|
|
Я чула від друзів, що в Карпенка-Карого є також можливість режисерських курсів. Там десь рік вчитися, в кінці робота типу дипломної. кажуть, не дуже дорого платити і не довго вчитися. та й при влаштуванні на роботу документ. це моя така думка. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
|
|
|